Mar 212012
 

 

 

 

 

 

 

 

Pilotfish har under de senaste 12 åren levererat telematiksystem till allt från fritidsbåtar till containers. Genom vår samlade erfarenhet har vi byggt upp en erfarenhetsbank och en teknikplattform som gör att det blir enkelt för företag som vill börja leverera telematiktjänster.

De projekt som vi åtar oss bygger i samtliga fall på vår telematikplattform, i vissa fall hjälper vi också kunden med affärsutvecklinsdelar av projekten i och med att vi har levererat telematiktjänst i mer än ett decennium.

 

  • LEVERANTÖRSOBEROENDE – slippa bli mjölkad av en leverantör som tar position och sedan inte släpper in andra leverantörer
  • DELA INFORMATION – Inför en systemarkitektur som innebär att man inte behöver flera antenner, flera abonnemang, flera GPSer utan att in
  • SYSTEMÖVERVAKNING Få överblick över ombordsystemen, vilka fordon saknar system, vilka fungerar inte.

Tomas

Sorry, the comment form is closed at this time.