Apr 112012
 

Flygbussarna Airport coaches, en division inom Veolia Transport Sweden har tecknat avtal med Pilotfish om leverans om ett bränslebesparingssystem baserat på EBSF gateway arkitektur i hela fordonsflottan i Sverige.

Pilotfish har fler än 3000 bussar uppkopplade, främst i Sverige, men också i Europa. Pilotfish system har noga utvärderats mot andra leverantörers system ur olika perspektiv. Christian Monstein, utvecklingschef för Flygbussarna att “de kontinuerligt höga besparingarna i kombination med bra rapporter och det faktum att systemet är baserat på EBSF gateway arkitektur gjorde att valet blev enkelt att välja Pilotfish. Christian Monstein fortsätter “fördelarna med att systemet är baserat på en gateway arkitektur gör att vi enkelt kan lägga till andra leverantörer av andra applikationer i fordonen.”

Pilotfishs BOT  system bygger på en “pre-standard” som utvecklats i EBSF project.

 

Om EBSF

EBSF utvecklar nästa generations kollektivtrafik som är anpassade till Europeiska städer.

www.ebsf.eu

 

Om FLYGBUSSARNA AIRPORT COACHES

Flygbussarna är en division inom Veolia Transport Swedan AB. Flygbussarna Airport Coaches erbjuder snabba och komfortabla tjänster till och från alla större flygplatser i Sverige.

www.flygbussarna.se

 

Om PILOTFISH

Pilotfish erbjuder system och applikationer till bussoperatörer genom Europa.

www.pilotfish.se

 

 

 

 

Tomas

Sorry, the comment form is closed at this time.