Mar 072016
 

Pilotfish har valt att starta en blogg i syfte att sprida information som operatörer och huvudmän i kollektivtrafikbranschen kan ha stor nytta av. Bloggen heter BusForce och varje torsdag kommer vi publicera en ny artikel som berör exempelvis, verkstad, trafikledning eller ledningens arbete. Det kan handla om tips vid köp av nya bussar, hur man effektiviserar depåarbetet, hur man får en mer sammansvetsad och funktionell förarkår, men också nyheter inom IT och telematik som berör kollektivtrafiken.
Som läsare kommer du kunna ta del av användbara dokument och även ha tillgång till att ladda ned dem. Vi på Pilotfish blir mer än glada av reaktioner, och du som läsare får mer än gärna kommentera och ställa frågor till oss. Hör också gärna av er om det finns ämnen som du tycker vi borde lyfta upp och beröra mer.

Trevlig lässtund önskar vi på Pilotfish

Jacob Rudin

Sorry, the comment form is closed at this time.