Om oss

 

Din hjälp till god bussekonomi

Bussbranschen är spännande, men utmaningarna är stora när olika förutsättningar och krav ska vägas samman. I en bransch som präglas av tuffa upphandlingar, ofta låga marginaler och en alltid närvarande risk att hamna fel i kalkylerna, kan det vara skönt att veta att vi fokuserar på Er. Eftersom vi vet att varje krona kan avgöra den långsiktiga lönsamheten, ser vi det som vår uppgift att leda dig till en perfekt matchning mellan rätt system och den trafik som ska bedrivas.

Vi styr mot din lönsamhet

Samtidigt som inköps- och driftskostnaderna ska bidra till den totala lönsamheten, ska bussflottan uppfylla en rad olika önskemål, krav och säkerhetsregler. Vårt jobb är att få ihop den ekvationen. Tack vare en prisvärd produktportfölj och ett nära samarbete med leverantörerna kan vi göra värdefulla tillägg och matcha dina krav.

Med hjärtat i bussbranschen

Vi drivs av tanken att sälja god bussekonomi och lönsamhet, snarare än att bara leverera system. Din trygghet ligger i vår långa erfarenhet och gedigna kunskap om system och kunder i er bransch. Vi skulle beskriva oss själva som entusiastiska entreprenörer med hjärtat i bussbranschen.

Tjänsterna är baserade på en fordonsgateway. Pilotfish är mycket aktiva inom standardisering av protokoll som göra att operatörerna blir mindre beroende av sina underleverantörer.